Vőfély az Esküvő kiállításon 2013
Írta: Balázs Sándor   
2013. január 22. kedd, 15:34

Szerbusztok

Balázs Sándor Vőfély vagyok, és ezt a megtisztelő mesterséget, több mint harminc éve sikeresen művelem. A hagyományokat és a folyamatosan fejlődő, változó igényeket, mai trendet, műsoromba rugalmasan beépítve a párok és a násznép elvárásai alapján valósítom meg.

alt

A 80-as években az első Ki-Mit Tud döntős helyezés néptánc kategóriában, sokat segített a vőfély mesterség gyakorlásában, hiszen egy jó szakinak nem árt, ha maga is ért a mulatáshoz, mielőtt másokat is erre ösztönöz, buzdít.
Számos lakodalom telt el azóta, melyek rutint, tapasztalatot, türelmet, kiállást és megértést adtak ebben a szakmában, ez a legfontosabb kincs egy vőfélynek.


Az elmúlt évek médiában megjelent interjúim, valamint a Wedding Gálán elért eredménynél is fontosabb számomra a násznép pozitív vissza jelzése.

A Wedding Gálán, egy különleges díjkiosztó, az esküvők szolgáltatói, mint zenekar, Étterem, Videós, fotós, stb, szavazataikat adták le vőfély kategóriában, ahol Magyarország első három Vőfélye között voltam 2014-ben, 2015-ben viszont az év vőfélye címet hoztam el az esküvő szolgáltatói szavazatok alapján.

alt

Ez az Együttműködés díja nagy elismerés volt számomra, hisz ezekre a Vőfélyekre nyugodtam rábízhatjátok esküvőtök szervezését, koordinálását, ők azok, akik képzik magukat, részt vesznek szakmai fórumokon, a Nemzetközi szakma legnagyobbjaitól tanulnak, újítanak közösen, hogy te kedves házasulandó a legjobb áron a legjobb szolgáltatást kapd.

Az elvárásoknak megfelelően igazodunk a felkérésekhez, ahol városokban egyre nagyobb igény van a Ceremónia mesterekre, ennek megfelelően Bocskai öltönyben, mint modern vőfélyként szerepelünk.

Kollégáim, akik mellettem tanultak, szintén nagy szakmai tapasztalattal és elismeréssel koordinálják az esküvői eseményeket.


Mit nyújtok, és  miért mi kellünk az esküvőre?


Hogy ez a csodálatos és rendkívüli nap, ne legyen unalmas, sablonos, a szünetek ne legyenek kínosak, a játékok jó ízlés határán belül maradjanak, hogy ne mindig a vőfély szerepeljen,és  a násznépet ne rángassa, hanem koordinálja, aki rutinosan gondoskodik a jó hangulatról és megalapozza azt, spontán oldja meg a nap folyamán felmerülő gondot.

Egy profi, aki a vendégek és pár igényei szerint dolgozik, jól kommunikál, valamint a szolgáltatókkal is jól együttműködik.

Aki segít a tervezésben, forgatókönyv készítésben,  tapasztalatot, tanácsot nyújt.

Aki jól ismeri a hagyományokat, követi a trendeket, és tudja, hogy mikor sok és mikor kevés, aki nem betanult sablonos szöveget, verseket mond, aki egy igazi Parti arc és közvetlenül mozog a családtagok és vendégek között.

Itt nem csak a versekről, rímekről szól az esküvői műsor, hanem a násznép jó hangulatáról, annak kiszolgálásáról.

Paródiák, humor, hétköznapi karakterek, jelmezes előadás, show műsor, igény szerint.

Keresd az embert, aki jó benyomást kelt, számodra szimpatikus, a tapasztalatát megosztja, ez lesz a Te Vőfélyed, Ceremóniamestered.

Az esküvő műsorvezető nélkül, annyit ér, mint egy jó autó kormány nélkül.

Mert Jó, ha van, "Egy bolond, ki százat csinál".


Budapest Sportaréna 2013 Esküvőkiállítás, Videó





Esküvő kiállítás Budapest Kongresszusi központ 2013 január 19-20. Budapest Sport Aréna január 26-27.
Tarts velünk a Retroparty nyereményjátékával és nyerd meg a 60 db 2 fő 7 éjszakára szóló Görög szállás egyikét.

http://www.facebook.com/events/481509691901265/

Fergeteges bemutatkozás, hatalmas érdeklődés, médiákban való interjúk, szereplések, megjelenések,mosolygó arcok, hasonló szolgáltatók elismerő véleményei. Ezekkel a címszavakkal lehet jellemezni Esküvő kiállításokon való Részvételemet, standunkat, a szolgáltatok közé berobbanó Retroparty.hu zenekarral 2012-ben. Január 14-15.-én lezajlott Esküvői kiállítás után, melynek helyszine a Kongresszusi központ volt, képeket itt láthatod,  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000476070708

Videó bejátszás, részletek a kiállításról  
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NTzsEXP4FOs


Hál Istennek nem sikerült inkognitóban maradni, mivel standunk olyan forgalmas volt mint egy zsibvásár. Sikerült felkelteni  a rendezők figyelmét is, akik megkértek, hogy mondjam el videó filmre, a vásár megnyitójának bemutatkozó reklámszövegét. A végén nem kerültük el az Index oldal szerkesztő figyelmét sem, de sokan kértek még interjút, a Neo Fm-től, Lánchíd rádiótól, és egyéb médiától. Talán mi is tanultunk az előző kiállításból és itt kamatoztattuk tapasztalatainkat, miszerint "az ad el a legtöbbet, aki a legnagyobb felhajtást csinálja", na ebből nálunk nem volt hiány, olyan szinten, hogy a szombati megnyitó első két órájában az RTL klub stábjának érdeklődését is felkeltettük.

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/157105

Az MTV 1 társ szerkesztője készített velünk riport megnézhető:

http://www.modelpress.hu/hirek/indul_az_eskuvoszezon.htm